Open source heat map

BA maratón v štatistikách

Prvý inline maratón tejto sezóny sa bude konať už túto nedeľu (29.03.09). Do dnešného dňa (22.3.09) je prihlásených 212 korčuliarov. Aj preto som sa rozhodol spraviť malú štatistiku všetkých prihlásených, nech vieme čo nás čaká.

Všetci zainteresovaný si už iste všimli aj účasť minuloročného víťazného tímu Rollerblade Speedodrom, no okrem nich je tu aj plno ďalších korčuliarskych klubov, ktoré môžu zamiešať poradie. Nasledujúca tabuľka nezahŕňa jednotlivcov bez klubovej príslušnosti, ktorých je doteraz 52 a kluby, ktoré sú zastúpené iba jedným členom. Tých bolo spolu 50. Samotných klubov som narátal cca 80.

Zastúpenie inline klubov s viac ako 1 členom.

Zastúpenie inline klubov s viac ako 1 členom.

Ako som už na začiatku spomínal, celkovo je prihlásených 212 korčuliarov a z toho 160 mužov a 52 žien. V tabuľke nižšie je percentuálne zastúpenie.

Graf zastúpenia korčuliarov podľa pohlavia.

Graf zastúpenia korčuliarov podľa pohlavia.

Celkovo je zasúpených 6 krajín a to následovne: Rakúsko 12 korčuliarov, Slovinsko 3, Maďarsko 5, Česká Republika 58, Švajčiarsko 1 korčuliar no a Slovensko 133. Percentuálne zastúpenie je opäť v tabuľke nižšie.

Rozdelenie podľa Štátov zasúpených v inline.

Rozdelenie podľa Štátov zasúpených v inline.

Ako je z vyššie uvedených údajov vidieť, tak Bratislavský maratón je z roka na rok populárnejší v korčuliarskej komunite. Konkurencia bude výborná a tak nepochybujem o tom, že sa dočkáme zaujímavých časov. Na záver už len dodám, že štatistiky sa môžu ešte meniť, nakoľko nám do preteku ostáva ešte 7 dní.

0 Komentárov



Môžeš byť prvý kto zanechá komentár.

Napísať Komentár