Open source heat map

Lil Opava 09

Štart na 10km

Štart na 10km

… a bol to krásny slnečný deň keď sme sa vybrali do Opavy. Takto by som mohol kľudne pokračovať, ale ja to radšej skrátim :P . Okruh v Opave je síce krátky cca 1,6km ale zato výrazne členitý. Pravotočivé zárkuty striedajú ľavotočivé v kombinácii s krátkymi rovinkami. Ak sa to dá vôbec rovinkami nazvať. No jednoducho taký malý Silverstone.

Na štarte som stál. …no povedzme, že štart som prepálil, ako je to v poslednej dobe u mňa zvykom :( . Ale zato zabojoval som, aj keď v zákrutach sa moc bojovať nedá. Postupne som dobiehal “hviezdy” rôznych klubov, až som sa usadil na 33mieste, kde som vlastne aj finišoval. Škoda, mohlo to byť lepšie, ale tento krát mi došiel dych. V podstate som počas preteku nevedel dobre dýchať, čo malo za následok moje cieľové umiestnenie. Totižto vlak v ktorom som bol mal dosť veľa členov, ktorých by som podľa môjho skromného odhadu dal. Ale človek mieni, pán boh mení. A tentokrát môžem byť rád aj s 33 miestom. Je tak? Je…

Okruh samotný sa mi v Opave páčil, keďže to nieje cestná klasika (rovno ku kolíku a späť a späť a sp..ehm). V lesíku mi na asfalte mierne ušmykávalo nohu, čo som často krát musel kompenzovať miernym balancom. Pretekári boli však tento raz ohľaduplní a dávali si pozor v zákrutach, aj keď priamo pred mojimi očami (no namôj veru :roll: ) dvaja spadli. Jedine na čo mám zdvihnutý veľký varovný prst je zle umiestnená občerstvovačka. Akože nič v zlom, ale umiestniť občerstvovačku na zákrutu, kde každý vyberá zákrutu prekladom.. no ehm to mohli dať radšej na tú tiahlu zákrutu pred halou. Aj tak sa tam išlo pomaly na oddych a zároveň to bolo miesto kde po finiši každý kolaboval :)

Tak teraz ma čakajú už asi len 2 či 3 preteky počnúc Galantou v túto sobotu ;)

0 Komentárov



Môžeš byť prvý kto zanechá komentár.

Napísať Komentár