Open source heat map

Rajecký maratón

Štart maratónu

Štart maratónu

V sobotu 8.8.09 sa konal Rajecký maratón, čo je jediný maratón do vrchu, ktorý poznám. Počasie bolo super, keďže slnko pražilo a o vetre ani neviem.

Na štarte som sa veľmi zle postavil a v tom sa samozrejme odrazil aj môj výkon. (nahovno) Mal som v úmysle skončiť v prvom vlaku, ale s pozície v ktorej som sa nachádzal, som prvý vlak ani nedokázal chytiť. Jednoducho mi došli sily a tak som musel počkať na vlak za mnou. V ňom som sa vydýchal a začal kuť novú taktiku. Tá bola 5km pred cieľom začať zrýchľovať a roztrhnúť tak vlak kde som bol. Jediná šanca, ktorú som totiž mal, bola rozdeliť pole a uchytiť sa čo najviac v predu. To sa mi aj podarilo a 1km pred cieľom som začal byť sám. Z povzdiali ma začali dobiehať dvaja korčuliari, ale útoku som odolal a do cieľa som prišiel pred nimi. V cieli som mal ešte hodne energie keďže môj predsavzatý cieľ sa nenaplnil a tak som bol ešte riadne rozpálený (rozumej nasraný :evil: ). Aj keď teda som sa fyzicky odpálil hneď na začiatku, keď som sa prebojovával z davu korčuliarov.

Vyhral Ondrej Urban... gratulejšns :)

Vyhral Ondrej Urban... gratulejšns :)

Vyhrala Monika Veselá...tiež gratulujem...

Vyhrala Monika Veselá...tiež gratulujem...

Celkové umiestnenie 15.miesto je však potešujúce a tak preteky v Rajci hodnotím pozitívne. A tiež cieľ dobehnúť pod 50 min som naplnil a s časom 47min som veľmi spokojný.
P.S.: Veľmi ma potešila fotka čo som našiel na Rajeckom portáli :roll:

...pôvod - www.rajeckymaraton.sk

...pôvod - www.rajeckymaraton.sk

0 Komentárov



Môžeš byť prvý kto zanechá komentár.

Napísať Komentár