Open source heat map

Inline maratón-CSOB BA 09

Na stupnoch vitazov.

Na stupňoch víťazov.

Tak sme sa dočkali :) . Dňa 29.3.09 v nedeľu sa konal prvý korčuliarsky pretek v roku 2009. Účasť bola veliká aj napriek ohalsovanému nepriaznivému počasiu. To sa však nepotvrdilo a pretek sa konal na suchej ceste a vlastne pršať začlo, až keď už sme boli v cieli.

Treba povedať, že hodne početnú skupinu tvorili zahraniční korčuliari, ktorí sa nakoniec aj umiestnili na veľmi dobrých miestach.


V mužskej kategórii vyhrali:

  1. GRANDGIRARD Mathieu
  2. ULREICH Jakob
  3. KRIŽAN Milan

.. všetci z tímu ILA Rollerblade Speedodrom. V ženskej kategórii vyhrali:

  1. KARABOVÁ Renáta -- Skating Club Košice
  2. WAGNER Eva -- 5wheelers
  3. JESSICA Wagner -- 5wheelers

Všetkým srdečne gratulujem.

Dosiahnutý čas na tých 22,niečo km bol 37min34sek. Na štart sa postavilo spolu 200 korčuliarov, pričom 3 nedokončili a 34 sa na štart nepostavili. V ženskej kategórii sa na štart postavilo 71 korčuliarok, z toho 1 nedokončila a 17 sa na štart nepostavilo. Toľko ku krátkemu zhrnutiu.
Čo sa týka mňa, som zo svojím výsledkom (41 miesto) moc nespokojný. V nepravý čas sa mi nakopilo množstvo drobných faktorov, ktoré ovplyvnili môj výkon. Nebudem tu rozpisovať čo všetko sa stalo, ale spomeniem aspoň, že najviac na tom majú zásluhu psychické, fyzické a technické problémy, ktoré keby sa nenakopili v jeden deň, tak to mohlo úplne inak vyzerať, ale čo už. Nie je každý deň dokonalý.

Samozrejme, neznamená to že by som to nejako odflákol, to nie, ale v istých momentoch som pretek viac než vypúšťal. V podstate to zhrniem asi takto. Smerom z Nového mosta ku čističke som ťahal jeden “mrte moc veľký” vlak, ktorý sa nám ale podarilo roztrhnúť a v skupinke ostalo odhadom 15-20 korčuliarov. Potom som ten vláčik ťahal ešte hneď po vyjdení na hrádzu, kde z mne nejasných dôvodov všetci spomalili, a tak som to tam rozpumpoval. Musím však povedať, že som nešlapal až tak na plno, ako by sa z textu mohlo zdať, to nie, viac menej som podvedome šetril nôž, ktorý sa mi pri čističke uvoľnil viac ako som predpokladal. Jeden krát som sa spolu z nemecky hovoriacimi korčuliarmi pokúsil aj o únik, no ten sa nepodaril. Posledný zlomový moment bol pod starým mostom, kde všetci spomalili pri občerstvovačke, a tak som nelenil, všetkých predomonou som predbehol a začal som šlapať na most. Na moste mi jasná vec došli sily (ale totálne lebo som do toho tlačil, čo to dalo) a tak ma zo zadu obehlo asi 6 pretekárov. Mimochodom obe víťazky Wagnerove :) . Smerom zo Starého mosta dolu som cítil a vlastne videl čo dokaže uvoľnený nôž keď mi nohu roztriaslo jak huspeninu. Týmto zdravím všetkých čo boli za mnou, keď po mne hučali, že hej hej heeeeej! No čo už, nebolo to mojou neopatrnosťou alebo ako to nazvať, ale technika proste zlyhala a keď to nejde, tak to nejde :D . Ja viem, vidieť niekoho komu noha lavíruje jak rozfúkaná plachta, to by som tiež hučal. Ale! Ustál som to! Zároveň pozdravujem madíka s číslom 48, ktorý mi pri záverečnom finiši neopatrnosťou štrngol do tej ehm “**bnutej” korčule, až som sa skoro “zridal”. No, ešte spomeniem, že okolo mňa to bol samý nemecky a česky rozprávajúci korčuliar, takže to bolo aspoň jazykovo obohatené :P .

Sezóna je ešte len predomnou, a tak sa momentálne musím najviac sústrediť na prechod z vysokých topánok na nízke. (Hlavne členky musia zosilnieť.) Potom budem musieť nejako (a to som zvedavý ako) zlepšiť svoju techniku. A to je všetko milé deti ;) .

Vazelinou narvané ložiská, očakával som silný dážď :)

Vazelinou narvané ložiská, očakával som silný dážď :)

...a ešte jeden detailík vazelíny odolnej voči vode ;)

...a ešte jeden detailík vazelíny odolnej voči vode ;)

Galéria fotiek
Výsledky CSOB maratonu 09

0 Komentárov



Môžeš byť prvý kto zanechá komentár.

Napísať Komentár