Open source heat map

Fórum

Ahoj  

Zobraziť / Skryť tvoje informácie

Na prispievanie do fóra musíte byť zaregistrovaný a prihlásený. Registrácia.





Strany: [1]
Autor Téma: speed korčule do 300 eur
Luk4ss
Nováčik
Príspevky: 1
Príspevok speed korčule do 300 eur
na: May 31, 2011, 17:25

Zdravim,
moje 8 rocne fitnes korcule uz pomaly ale isto dosluhuju, tak by som si rad kupil konecne nove, pokial mozno do 300 eur.
Minuly rok som si objednal pansky model http://koleckove-brusle.com/speed-skating-1/speed-skating/speed-korcule-fila-fm-100-lady/%3Flang%3Dsk no kedze mam siroke nohy, tak ma z boku dost tlacili. Takisto mi vadil na korculi ten klb co je pri clenku, nedalo sa s nim hybat a teda som sa nemohol pokrcit v clenkoch. Musel som ich poslat naspat.
Preto teraz pozeram uz iba rychlostne korcule, ale v tejto cene toho nie je vela na vyber, zatial som ostal pri tychto dvoch:
http://www.bontskates.eu/bontskates/eshop/1-1-KORCULE/4-2-CHEETAH/5/29-BONT-CHEETAH-4-x-110-3b-ALU
http://www.koleckove-brusle.com/speed-skating-1/speed-skating/speed-korcule-powerslide-infinity-skate/%3Flang%3Dsk

Osobne sa mi viacej pozdavaju tie Bonty, ale nedaju sa tepelne tvarovat a neviem ci to mam s nimi riskovat ked mam siroke chodidla.
Pri Powerslidoch sa mi zase zda, ze maju topanku moc vysoko nad kolieskami, tak aby som kvoli tazisku nemal problemy so stabilitou a pod.

Pre ktory z tychto dvoch modelov by ste sa rozhodli, pripadne mozete navrtnut aj nejake dalsie na zvazenie.
Tu v Ziline nemam vela moznosti na oskusanie rychlostnych korculi,mozem sa spoliehat iba na nejake doporucenia, ktore najdem na nete.

Vlado
Administrátor
Príspevky: 22
Príspevok Re: speed korčule do 300 eur
na: June 1, 2011, 19:54

Ahoj,
Záleží na tom v ktorej časti máš tie chodidlá široké. Čo tým chcem povedať je, že ak máš stopu širokú tak tam ti asi žiadne tvarovanie nepomôže. Výrobcovia však mávajú aj možnosť tzv. wide topánok. Napríklad aj ja mám momentálne wide korčule a občas mám pocit, že ešte kúsok by mohli byť wider. :)
Zas na druhej strane napríklad pri Rollerbladoch som wide nepotreboval... Najlepšie je ak máš možnosť si to vyskúšať, aj keď dopredu viem, že takú možnosť mať asi nebudeš. Rýchlostné korčule sú prevažne na objednávku. Nie je to totiž mainstream ;) .

No a ktorú značku si vybrať, toť otázka. Obidvoje sú dobré značky, no ja by som možno volil v tejto cene PS. Bonty bývajú totiž tuhšie a mimochodom si si vybral 3-bodové. To je síce fajn, prenos sily aj sklz je lepší, no na druhú stranu tam nevieš použiť iný alternatívny nôž.

Je to trochu alchýmia tieto rýchlostné korčule, tak veľa zdaru pri voľbe.

Strany: [1]
Forum poháňa korculiar.sk
Verzia: 1.0.33 ; Stránka bola vygenerovaná za 0.021 sekúnd.