Open source heat map

Fórum

Ahoj  

Zobraziť / Skryť tvoje informácie

Na prispievanie do fóra musíte byť zaregistrovaný a prihlásený. Registrácia.





Strany: [1]
Autor Téma: maraton v KE (inline)
seko0408
Nováčik
Príspevky: 4
Príspevok maraton v KE (inline)
na: June 28, 2011, 22:54

maraton v KE (inline)

Ahoj, planujem sa zucastnit inline maratonu v KE 2.10.2011 (20km). Bol by to moj prvy maraton. Korculujem len rok, preto by som sa rad spytal nejake info. Mam korcule Fila Primo 90, vydrzia take zatazenie ? mam aj s takymi malymi kolieskami (oproti rychlostnemu korculovaniu) sancu sa zmestit do limitu 1:15 hodiny ? Nerad by som tam bol " cudak ". Tiez by som sa rad spytal na nejaky odporucany trening, ako casto trenovat a ako dlho, aby som to zvladol. ci sa da za mesiac vymakat alebo sa treba venovat dlhsie. Viem zalezi to od formy a v akej kondicke sme ale ja sam neviem coho som schopny :D (zatial) 20 km by som zvladol aj teraz ale nechcel by som skoncit medzi poslednymi.
velmi pekne dakujem za rady :)

Vlado
Administrátor
Príspevky: 22
Príspevok Re: maraton v KE (inline)
na: June 29, 2011, 21:24

Ahoj,
korčule to iste zvládnu do toho limitu (stačí ísť priemerkou 21km/h) :) len si treba v deň pretekov skontrolovať ich stav no a čas ti nepoviem. Skús si odmerať úsek ja neviem 10km, že za koľko to dáš a uvidíš na čom si resp. na čo máš. Podľa toho aj zistíš, či máš trénovať veeela alebo malo :) . V každom prípade nečakaj, že ak sa na prípravu vykašleš, tak v deň pretekov budeš majster.

Mimochodom som akurát napísal článok pre začiatočníkov, kde nájdeš aj nejaký ten tréning. Od neho sa vieš celkom pekne odraziť, že čo a ako si budeš trénovať.

seko0408
Nováčik
Príspevky: 4
Príspevok Re: maraton v KE (inline)
na: June 30, 2011, 14:00

diky moc, ten clanok pomohol. ;)

Strany: [1]
Forum poháňa korculiar.sk
Verzia: 1.0.33 ; Stránka bola vygenerovaná za 0.018 sekúnd.